Magazin online de indicatoare rutiere si semne de circulatie.

0 0,00 LEI
Coşul tău este gol!

Despre noi

Compania noastră comercializează din stoc sau la comandă o gamă largă de produse pentru marcaje rutiere, semnalizare, management trafic etc.

Produsele noastre oferă soluții pentru parcări, drumuri de acces, drumuri publice și private, locuri de parcare, restricționare acces.

Oferim atât produse pentru soluții temporare cât și permanente. Securitatea traficului este o problema tot mai importantă a societatii noastre, fiind vorba atât de securitatea pietonilor cât și a soferilor. Odată cu trecerea anilor se observă o grijă tot mai mare pentru securizarea traficului, atât la nivel național și internațional cât și la nivel local și instituțional, corporatist sau individual.

Pentru mai multe detalii privind produsele și serviciile noastre vă rugăm vizitați-ne la showroom-ul din adresa Str. Lizeanu, nr 26, Sector.2, București sau ne puteți contacta la email: office@dncgenerator.ro.

Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC Galerie foto DNC

Copyright © 2011-2017
DNC Generator Impex SRL
CUI: RO28940350, Reg. Com. J40/9290/2011